Zgjidhet nënkryetarja e Gjykatës së Apelit dhe nënkryetarja e Gjykatës Themelore në Prizren

Në mbledhjen e radhës të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, u miratuan propozimet për nënkryetaren e Gjykatës së Apelit dhe nënkryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren.

Raima Elezi u caktua e nënkryetare e Gjykatës Themelore në Prizren, ndërsa gjyqtare Kadrije Goga – Lubishtani u caktua nënkryetare e Gjykatës së Apelit.

Gjyqtaret do të kenë mandat të njejtë sikur kryetarët e gjykatave përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://edrejtajem.org/wp-content/uploads/2023/03/Rejana-Kojic-3rd-1.mov “Kjo video paraqet mendimet e disa të rinjve/rejave nga komunitete të ndryshme mbi të

“Këto fotografi të shkrepura në ish-Burgun e Prishtinës, paraqesin një sistem të drejtësisë të kalbur,

“Ngjyra e verdhë dhe e kaltër reprezantojnë ngjyrat e flamurit të shtetit tonë Kosovës. Goja

Resurse

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara.

RAPORTO

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara. Megjithatë, YIHR KS nuk mbanë përgjegjësi për mos-reagimin e intitucioneve të drejtësisë pas adresimit të raportimeve/pyetjeve.