Mbahet testimi me shkrim i Kandidatëve për Gjyqtarë në Gjykata Themelore

Gjatë vikendit që lamë pas YIHR KS në cilesinë e monitoruesit përcolli testimin për gjyqtarët që u realizua në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri. Testimi ndodhi gjatë ditës së shtune në penale dhe të dielen në lëminë civile.

Testimit ju nënshtruan 275 persona nga të cilët 37 do të përzgjidhen që të shërbejnë si gjyqtarë në Republikën e Kosovës. 

Lajmin e plotë mund ta lexoni në faqen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://edrejtajem.org/wp-content/uploads/2023/03/Rejana-Kojic-3rd-1.mov “Kjo video paraqet mendimet e disa të rinjve/rejave nga komunitete të ndryshme mbi të

“Këto fotografi të shkrepura në ish-Burgun e Prishtinës, paraqesin një sistem të drejtësisë të kalbur,

“Ngjyra e verdhë dhe e kaltër reprezantojnë ngjyrat e flamurit të shtetit tonë Kosovës. Goja

Resurse

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara.

RAPORTO

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara. Megjithatë, YIHR KS nuk mbanë përgjegjësi për mos-reagimin e intitucioneve të drejtësisë pas adresimit të raportimeve/pyetjeve.