Eksperienca ime gjatë programit të Monitorimit të Seancave Gjyqësore

Jam Endrit Pakashtica dhe kam pasur fatin të jem i përzgjedhur për programin e monitorimit të seancave
gjyqësore. Kjo praktikë e imja ishte shumë domethënëse në aspektin e mendimit tim kritik po ashtu
edhe për mendimim tim vlerësues sa i përket punës së palodhshme të institucioneve tona të
drejtësisë. Mësova shumë gjëra të reja praktike të cilat është pothuajse e pamundur ti kuptosh gjatë
mësimit teorik. Ishte eskperiencë e bukur të cilën do ta kujtoj gjatë në memorien time sepse ishte një
nga përvojat apo eksperiencat që do të më pregadisin profesionalisht gjatë zbatimit të detyrës së
juristit në të ardhmen. Po ashtu pres përsëri ë shoh konkurset e YIHR KS dhe të aplikoj dhe shpresoj
të kem fatin përsëri të marr pjesë në programe të kësaj natyre.

Endrit Pakashtica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://edrejtajem.org/wp-content/uploads/2023/03/Rejana-Kojic-3rd-1.mov “Kjo video paraqet mendimet e disa të rinjve/rejave nga komunitete të ndryshme mbi të

“Këto fotografi të shkrepura në ish-Burgun e Prishtinës, paraqesin një sistem të drejtësisë të kalbur,

“Ngjyra e verdhë dhe e kaltër reprezantojnë ngjyrat e flamurit të shtetit tonë Kosovës. Goja

Resurse

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara.

RAPORTO

YIHR KS do të kërkojë llogari nga institucionet përkatëse dhe do t’i mbajë nën vëzhgim për veprimet ose mos-veprimet sa i përket pyetjeve/rasteve të raportuara. Megjithatë, YIHR KS nuk mbanë përgjegjësi për mos-reagimin e intitucioneve të drejtësisë pas adresimit të raportimeve/pyetjeve.