Blog

Home / BLOG  / Eksperienca gjatë monitorimit të seancave gjyqësore

Eksperienca gjatë monitorimit të seancave gjyqësore

Eksperienca ime gjatë monitorimit të seancave gjyqësore ka qenë jashtzakonisht e mirë. Jam munduar të përkushtohem dhe të marr njohuri nga të gjitha monitorimet. Dua të ju falenderoj për mundësinë dhe jam shumë mirënjohëse që me ndihmën e tuaj kam realizuar një nga ëndrrat e mija dhe të Babit tim.

YIHR KS është një motiv për të rinjët të cilët duhet të besojnë në vete dhe duhet të punojnë fortë për t’i realizuar qëllimet e tyre. Shpresoj se në të ardhmen do të kemi prap projekte të tjera ku do të punojmë bashkë. Deri atëherë iu dëshiroj çdo të mire dhe ju lus që të vazhdoni gjithmonë me projekte të tilla sepse më besoni që ndoshta për dikë mund të jenë të thjeshta por për dikë tjetër janë gjithçka.

Adelina Neziri

No Comments

Post a Comment