BLOG

Home / BLOG (Page 4)

Eksperienca ime gjatë monitorimit të seancave gjyqësore ka qenë jashtzakonisht e mirë. Jam munduar të përkushtohem dhe të marr njohuri nga të gjitha monitorimet. Dua të ju falenderoj për mundësinë dhe jam shumë mirënjohëse që me ndihmën e tuaj kam realizuar një nga ëndrrat e mija dhe të Babit tim. YIHR KS është një motiv për të rinjët të cilët duhet të besojnë në vete dhe duhet të punojnë fortë për t'i realizuar qëllimet e tyre. Shpresoj se në të ardhmen...

Përshendetje,  Po e ndaj me ju storien time se si arrita të krijoj një jetë stabile duke anuluar udhtimin jashtë vendit. Si çdo individ i papunësuar në Kosovë , njejtë ishte edhe prindi im i cili në vete mbante një mal diplomash të përfunduara si dhe përvojë shumë vjeçare si profesor, por fatkeqsisht u detyrua të emigronte për kushte më të mira. Unë gjithashtu synoja të ndiqja hapat e babait tim edhe pse të dy nuk donim ta linim atdheun, i...