Blog

Home / BLOG  / Eksperienca ime si monitorues i seancave gjyqësore

Eksperienca ime si monitorues i seancave gjyqësore

Monitorimi i seancave gjyqësore ishte një eksperiencë e jashtëzakonshme për mua, si një
student i Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës.

Pata mundësinë të shoh nga afër se si zhvillohet një seancë në vendin tonë, pashë shumë gjëra që çdo jurist i ri do të kishte dashur të i shihnte.

Në fillim ishte një sfidë për mua, e cila më pas filloi të shëndrrohej në pasion, e ku në fund ndjehem jashtëzakonisht i kënaqur me rezultatet e arritura dhe përvojën e fituar.

Defenitivisht do të ja rekomandoja çdo juristi të ri në formësim të marrë pjesë në këtë program.

Shefki Berisha

No Comments

Post a Comment