logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Të respektohen masat e kërkuara e të thjeshta, apelon Avokati i Popullit

Home / Lajme  / Të respektohen masat e kërkuara e të thjeshta, apelon Avokati i Popullit

Të respektohen masat e kërkuara e të thjeshta, apelon Avokati i Popullit

Avokati i Popullit, z. Hilmi Jashari, për t’u njoftuar nga afër me situatën e shkaktuar nga pandemia ka vizituar Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK).  Z. Jashari u taku me drejtorin e IKShPK – së z. Naser Ramadani dhe u njoftua për sfidat me të cilat ky institucion po përballet, numrin e madh të të infektuarve kohëve të fundit, dhe frikën e daljes së situatës nga kontrolli.

Institucioni i Avokatit të Popullit nëpërmet një komunikate për media ka apeluar tek të gjithë qytetarët që të respektohen masat e kërkuara mbrojtëse nga pandemia, siç janë: distanca sociale, mbajtja e maskave dhe higjiena personale.

Për më shumë lexo lajmin e plotë këtu.