logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Rritje e numrit të veprave penale kundër identitetit seksual gjatë 2020

Home / Lajme  / Rritje e numrit të veprave penale kundër identitetit seksual gjatë 2020

Rritje e numrit të veprave penale kundër identitetit seksual gjatë 2020

Nga hulumtimi i emisionit “Betimi për Drejtësi” rreth trajtimit të veprave penale kundër identitetit seksual gjatë vitit 2020 numri i rasteve të paraqitura në Policinë e Kosovës për veprën penale kundër integritet seksual është rritur drastikisht nga 193 ose 141 raste më shumë se në vitin 2019.

Për të parë si trajtohen këto raste nga institucionet përkatëse klikoni KËTU.