logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Rreth 40% e lëndëve kthehen në rigjykim nga Gjykata e Apelit të Kosovës

Home / Lajme  / Rreth 40% e lëndëve kthehen në rigjykim nga Gjykata e Apelit të Kosovës

Rreth 40% e lëndëve kthehen në rigjykim nga Gjykata e Apelit të Kosovës

Në emisionin “Iustitia” të publikuar në Betimi për Drejtësi, shihni si rreth 40% e lëndëve kthehen në rigjykim nga Gjykata e Apelit të Kosovës. Duke u kthyer shpesh në rigjykim, stërzgjatet zgjidhja e këtyre lëndëve.

Emisionin e plotë e gjeni KËTU.