logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Raportohen brenda 24 orëve shtatë raste për dhunë në familje  

Home / Lajme  / Raportohen brenda 24 orëve shtatë raste për dhunë në familje  

Raportohen brenda 24 orëve shtatë raste për dhunë në familje  

Në raportin e Policisë së Kosovë për 24 orë janë raportuar shtatë raste të dhunës në familje në gjashtë komuna të Kosovës, ku është ushtruar dhunë ndaj grave, një rast ndaj fëmijëve dhe një rast ndaj prindit.

Raporti policor bën të ditur që pesë të dyshuarit janë në mbajtje ndërsa një person është liruar në procedurë të procedurë të rregullt. Një nga rastet është duke u hetuar, ndërsa raportohet që viktimat kanë pasur nevojë për trajtim mjekësor.

Lexoni lajmin tek Betimi për Drejtësi.