logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

 

Qytetarët e Prishtinës informohen për rolin dhe fushëveprimtarinë e Inspektoratit Policor të Kosovës

Home / Lajme  / Qytetarët e Prishtinës informohen për rolin dhe fushëveprimtarinë e Inspektoratit Policor të Kosovës

Qytetarët e Prishtinës informohen për rolin dhe fushëveprimtarinë e Inspektoratit Policor të Kosovës

Qytetarët e Prishtinës patën rastin të njoftohen më gjerësisht për misionin, rolin dhe fushëveprimtarinë e Inspektoratit Policor të Kosovës në një takim me zyrtarë nga ky institucion. Gjatë këtij takimi qytetarët u informuan rreth  procedurës hetimore në rastet që trajton IPK, inspektimet dhe rolin e tyre në ngritjen e profesionalizmit të policisë, rëndësinë e integritetit policor etj.

Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link