logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Publikohet raporti vjetor për monitorimin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial për vitin 2020 nga Drejtesia Sot

Home / Lajme  / Publikohet raporti vjetor për monitorimin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial për vitin 2020 nga Drejtesia Sot

Publikohet raporti vjetor për monitorimin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial për vitin 2020 nga Drejtesia Sot

Drejtësia Sot ka publikuar raportin për periudhën janar – dhjetor 2020 të monitorimit të punës së Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Këshillit Prokurorial të Kosovës, gjykatave dhe prokurorive në Republikën e Kosovës. Monitorimi gjatë kësaj periudhe është fokusuar në trajtimin dhe gjykimin e lëndëve që kanë të bëjnë me rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, pastrimin e parave dhe rastet ku janë përfshirë zyrtarë të lartë shtetëror.

Për të parë raportin e plotë klikoni KËTU.