logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

 

Policia e Kosovës fillon zbatimin e planit operativ për parkimet e parregullta

Home / Lajme  / Policia e Kosovës fillon zbatimin e planit operativ për parkimet e parregullta

Policia e Kosovës fillon zbatimin e planit operativ për parkimet e parregullta

Me 2 shtator 2019 filloi implementimi i planit operativ me qëllim të  lirimit të trotuareve dhe rrugëve primare të qytetit të Prishtinës. Ky plan është hartuar nga Policia e Kosovës dhe si risi e këtij plani është vendosja e njoftimit në xhamin e përparmë të mjetit të parkuar, i cili njoftim e obligon qytetarin të paraqitet në polici për të marr tiketën e trafikut për parkim të parregullt.

Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link