Blog

Home / Blog Shqip  / Pjesëmarrja në programin e monitorimit të seancave gjyqësore

Pjesëmarrja në programin e monitorimit të seancave gjyqësore

Gjatë pjesëmarrjes në programin e monitorimit të seancave gjyqësore të mundësuara nga YIHR KS, kam kaluar një eksperiencë shumë të mirë dhe të paharrueshme. Si një studente e vitit të dytë më është dhënë mundësia që aftësitë e mija t’i aplikoj edhe në punë praktike. Ky program ka qenë një ndër përvojat më të mira për mua dhe që më ka ndihmuar shumë të zgjeroj njohuritë e nevojshme rreth profesionit tim si një juriste e ardhshme. Gjatë këtij programi kam pasur mundësinë të shoh nga afër punën në gjykata dhe të njoh jurist të ndryshëm me profesione të ndryshme, gjë që me ka ndihmuar edhe më shumë të profesionalizohem dhe të marr hapat e duhur në profesionin tim të ardhshëm si juriste.

Laureta Haziri

No Comments

Post a Comment