logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Nuk zbatohet në praktikë Ligji për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Home / Lajme  / Nuk zbatohet në praktikë Ligji për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Nuk zbatohet në praktikë Ligji për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Ka ende zyrtarë të lartë që mbajnë më shumë se një pozitë drejtuese dhe paguhen me shtesa që tejkalojnë pagën bazë, duke dëmtuar kështu buxhetit e shtetit dhe duke mos zbatuar në praktikë Ligjin për Parandalimin e Konfliktit të Interesit raporton Betimi për Drejtësi.

Kjo temë trajtohet në emisionin “Iustitia” të cilin të plotë e gjeni KËTU.