logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Miratohen dy projektligje nga Qeveria e Kosovës

Home / Lajme  / Miratohen dy projektligje nga Qeveria e Kosovës

Miratohen dy projektligje nga Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 52-të të mbajtur ka miratuar projektligjin për themelimin e Byrosë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme dhe Projekt-Kodi Civil i Kosovës është njoftuar në ëebfaqen e Ministrisë së Drejtësisë.

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu ka thënë se Byroja do të fokusohet në vlerësimin e pasurisë së zyrtarëve publik dhe është hartuar në përputhje me ligjin dhe standardet ndërkombëtare, ndërsa Kodi Civil ka për qëllim unifikimin e ligjeve në fushën civile.

Për lajmin e plotë klikoni këtu.