logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Ministria e Drejtësisë njofton se Projektligji për Konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme është drejt finalizimit

Home / Lajme  / Ministria e Drejtësisë njofton se Projektligji për Konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme është drejt finalizimit

Ministria e Drejtësisë njofton se Projektligji për Konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme është drejt finalizimit

Ministria e Drejtësisë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se ka mbajtur takim me ekspertët ndërkombëtar të UNDP, që kanë prezantuar raportin dhe gjetjet e tyre mbi Projektligjin për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së fituar në mënyrë të pajustifikueshme.

Lajmin e plotë e gjeni mbi të gjitha çështjet që janë diskutuar e gjeni këtu.