logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Ministria e Drejtësisë ka mbajtur takim me grupin punues për ndryshimin e pakos ligjore në sistemin prokurorial

Home / Lajme  / Ministria e Drejtësisë ka mbajtur takim me grupin punues për ndryshimin e pakos ligjore në sistemin prokurorial

Ministria e Drejtësisë ka mbajtur takim me grupin punues për ndryshimin e pakos ligjore në sistemin prokurorial

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar se ka mbajtur takimin e parë të Grupit Punues për ligjet e sistemit prokurorial ku ka marrë pjesë Ministrja Albulena Haxhiu, Zëvendësministrja Nita Shala, përfaqësues nga institucione, shoqëria civile dhe ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë. Gjatë takimit është diskutuar plotësim-ndryshimi dhe finalizimi i ligjeve për Këshillin Prokurorial, Prokurorinë Specialë dhe Prokurorin e Shtetit.

Lexoni lajmin e plotë KËTU.