logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Mbahet takimi konsultativ për hartimin e strategjisë kombëtare për mbrojtje nga dhuna në familje

Home / Lajme  / Mbahet takimi konsultativ për hartimin e strategjisë kombëtare për mbrojtje nga dhuna në familje

Mbahet takimi konsultativ për hartimin e strategjisë kombëtare për mbrojtje nga dhuna në familje

Ministria e Drejtësisë me qëllim të parandalimit dhe adresimit të dhunës në familje, ka vazhduar mbajtjen e takimeve konsultative për hartimin e strategjisë kombëtarë për mbrojtje nga dhuna në familje dhe planin e veprimit nga 2022-2026.

Në takim është diskutuar nevoja për më shumë aktivitete që ndikojnë të drejtat e fëmijëve, abortin selektiv dhe shëndetin riprodhues, si dhe shëndetin mendor ka njoftuar Ministria e Drejtësisë.

Për lajmin e plotë klikoni KËTU.