Blog

Home / Lajme  / Mbahet konsultimi publik lidhur me Draft-Rregulloren për Transferimin dhe Avancimin e Prokurorëve

Mbahet konsultimi publik lidhur me Draft-Rregulloren për Transferimin dhe Avancimin e Prokurorëve

Është mbajtur konsultimi publik nga Këshilli për Çështje Normative i Këshillit Prokurorial të Kosovës ku janë diskutuar komentet dhe rekomandimet lidhur me draftin final për Rregulloren për Transferimin dhe Avancimin e Prokurorëve të Shtetit raporton Drejtesia Sot. Ky komision ka diskutuar komentet dhe rekomandimet e shoqërisë civile si dhe të akterëve ndërkombëtarë që monitorojnë sistemin prokurorial në Kosovë.

Drejtësia Sot ka dhënë 13 komente për këtë draft rregullore për të cilat gjeni më shumë informata KËTU.

No Comments

Post a Comment