logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Llogaridhënia e prokurorëve trajtohet në emisionin “Betimi për Drejtësi”

Home / Lajme  / Llogaridhënia e prokurorëve trajtohet në emisionin “Betimi për Drejtësi”

Llogaridhënia e prokurorëve trajtohet në emisionin “Betimi për Drejtësi”

Tema e llogaridhënies së prokurorëve është trajtuar në emisionin “Betimi për Drejtësi” ku sipas Institutit të Kosovës për Drejtësi, 83% e rasteve disiplinore në vitin 2020 janë mbyllur ndërsa për vitin 2021 janë mbyllur 86.4% të rasteve.

Për të parë emisionin e plotë klikoni tek Betimi për Drejtësi.