logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Lansohet Platforma Online për Ndihmë Juridike Falas nga Instituti i Kosovës për Drejtësi

Home / Lajme  / Lansohet Platforma Online për Ndihmë Juridike Falas nga Instituti i Kosovës për Drejtësi

Lansohet Platforma Online për Ndihmë Juridike Falas nga Instituti i Kosovës për Drejtësi

Instituti i Kosovës për Drejtësi ka lansuar një platformë online për ndihmë juridike falas për të lehtësuar qasjen në drejtësi për qytetarët, e sidomos për viktimat e dhunës në familje dhe viktimat e dhunës në baza gjinore raportohet nga Betimi për Drejtësi.

Shihni linkun e platformës Këtu dhe klikoni tek Betimi për Drejtësi për lajmin e plotë.