logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Lansohet aplikacioni “Lajmëro Policinë”

Home / Lajme  / Lansohet aplikacioni “Lajmëro Policinë”

Lansohet aplikacioni “Lajmëro Policinë”

Në mënyrë që lajmërimi i rasteve në Policinë e Kosovës të bëhet sa më efikas dhe i shpejtë, Policia e Kosovës ka lansuar aplikacionin “Lajmëro Policinë”.

Për më shumë kliko këtu.