Bashkëbisedimi i rradhës në kuadër të projektit "Të Rinjët për Drejtësi", i organizuar nga organizata "Nisma e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut" dhe i mbështetur nga Departamenti i Shtetit Amerikanë, u mbajt në Vushtrri. Ky aktiviteti i njohur si "Justice Talk", u mbajt me datën 12 shtator 2019, në Kalanë e Vjetër të Vushtrrisë, pjesë e të cilit ishte Prokurorja Fetije Bajrami Shala, dhe ky bashkëbisedim u moderua nga Rina Mehana. Bashkëbisedimi filloi në ora 11:00, ku interesimi i qytetarëve të Vushtrrisë qe i...

Në një operacion të autorizuar nga Gjykata Speciale të enjtën më 19 shtator 2019 u arrestua gjyqtari për krime të rënda në Gjykatën Themelore në Pejë S.B. Këtë lajm e ka konfirmuar S.Sh per Kallxo.com, mirëpo ende nuk dihet se për  çfarë vepre penale është arrestuar gjyqtari në fjalë. Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link ...

Sipas raportit të Prokurorit të Shtetit gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 94 aktakuza kundër 109 personave. Aktakuzat janë ngritur për vepra të ndryshme penale në qytete të ndryshme të Kosovës, ndërsa vetëm në Prishtinë janë ngritur 32 sosh. Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link ...