Zëvendëskryesuesi i KPK-së Veton Shabani që udhëheq grupin punues për mbikëqyrjen e Njësitit për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimeve Ekonomike është takuar me udhëheqësin e Njësitit për Krime Ekonomike dhe Korrupsion në Prokurorinë Themelore në Prishtinë ku janë diskutuar sfidat dhe arritjet e Njësitit për Krime Ekonomike dhe Korrupsion. Këshilli Prokurorial i Kosovës ka bërë të ditur përmes postimit që njësiti është informuar nga kryesuesi i grupit punues mbi mbikëqyrjen lidhur me raportimin në KPK për periudhën janar-qershor 2021 për vepra...

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar se ka mbajtur takimin e parë të Grupit Punues për ligjet e sistemit prokurorial ku ka marrë pjesë Ministrja Albulena Haxhiu, Zëvendësministrja Nita Shala, përfaqësues nga institucione, shoqëria civile dhe ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë. Gjatë takimit është diskutuar plotësim-ndryshimi dhe finalizimi i ligjeve për Këshillin Prokurorial, Prokurorinë Specialë dhe Prokurorin e Shtetit. Lexoni lajmin e plotë KËTU....

Drejtësia Sot ka publikuar analizën e cila paraqet punën dhe efikasitetin për trajtimin e rasteve të krimit të organizuar nga prokuroria dhe gjykatat për përiudhën qershor 2019 deri në gusht 2021. Kjo analizë tregom të dhënat që shfaqin mungese efikasiteti nga prokuroria dhe gjykatat në Kosovë në trajtimin e këtyre rasteve. Lajmin dhe raportin e plotë e gjeni tek Drejtësia Sot....