Betimi për Drejtësi ka trajtuar llogaridhënien e gjyqtarëve dhe të prokurorëve, si dhe sfidat e zbatimit në praktikë të Ligjit për Përgjegjësinë Disiplinore për Gjyqtarë dhe Prokurorë. Në videon e publikuar mund të shihni dhe deklarimin e Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor Albert Zogaj dhe Avokatit të Popullit Naim Qelaj. Klikoni KËTU për lajmin e plotë....

Në mbledhjen e Qeverisë është paraqitur për votim nga Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu koncept dokumenti për të themeluar mekanizmin për dokumentimin e krimeve të kryera gjatë luftës dhe ka marrë miratimin e kabinetit qeveritar është bërë e ditur në webfaqen e Ministrisë së Drejtësisë. Gjatë prezantimit të këtij koncept dokumenti, Ministrja Haxhiu ka theksuar rëndësinë e themelimit të mekanizmit në realizimin e të drejtës së viktimave dhe të shoqërisë për të njohur të vërtëtën, dhe të drejtën për drejtësi. Për...