Në mbledhjen e radhës të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, u miratuan propozimet për nënkryetaren e Gjykatës së Apelit dhe nënkryetaren e Gjykatës Themelore në Prizren. Raima Elezi u caktua e nënkryetare e Gjykatës Themelore në Prizren, ndërsa gjyqtare Kadrije Goga – Lubishtani u caktua nënkryetare e Gjykatës së Apelit. Gjyqtaret do të kenë mandat të njejtë sikur kryetarët e gjykatave përkatëse. ...

Përshendetje,  Po e ndaj me ju storien time se si arrita të krijoj një jetë stabile duke anuluar udhtimin jashtë vendit. Si çdo individ i papunësuar në Kosovë , njejtë ishte edhe prindi im i cili në vete mbante një mal diplomash të përfunduara si dhe përvojë shumë vjeçare si profesor, por fatkeqsisht u detyrua të emigronte për kushte më të mira. Unë gjithashtu synoja të ndiqja hapat e babait tim edhe pse të dy nuk donim ta linim atdheun, i...