logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Instituti Demokratik i Kosovës publikon raportin e monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror 2021

Home / Lajme  / Instituti Demokratik i Kosovës publikon raportin e monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror 2021

Instituti Demokratik i Kosovës publikon raportin e monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror 2021

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka publikuar raportin e monitorimit të punës së Kuvendit të Kosovës për sesionin pranveror të vitit 2021 sipas të cilit puna e Kuvendit kishte ritëm të ngadaltë në procesin legjislativ mirëpo me performacë më të mirë në rol mbikqyrës.

Raporti i plotë në shqip gjendet në këtë LINK.