logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

IKD: 47 projektligje të proceduara nga Qeveria, 6 të miratuara nga Kuvendi

Home / Lajme  / IKD: 47 projektligje të proceduara nga Qeveria, 6 të miratuara nga Kuvendi

IKD: 47 projektligje të proceduara nga Qeveria, 6 të miratuara nga Kuvendi

Instituti i Kosovës për Drejtësi gjatë monitorimit të punës së Kuvendit të Republikës së Kosovës, ka publikuar infografikën me gjetjet në periudhën nga marsi deri në shtator të këtij viti kur është konstituar Kuvendi. Nga 47 projektligje që janë proceduar nga Qeveria, 6 prej tyre janë miratuar, kurse 11 kanë kaluar në shqyrtim të parë raportohet nga Betimi për Drejtësi.

Kuvendi i Kosovës gjatë kësaj kohe ka mbajtur 22 seanca prej të cilave 4 të jashtëzakonshme, 2 solemne dhe 16 seanca plenare.

Infografikën e plotë e gjeni KËTU.