logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Është ndryshuar emri i Komisitonit për të Drejtat e Njeriut për të përfshirë pjesën për Viktimat e Dhunës Seksuale gjatë Luftës

Home / Lajme  / Është ndryshuar emri i Komisitonit për të Drejtat e Njeriut për të përfshirë pjesën për Viktimat e Dhunës Seksuale gjatë Luftës

Është ndryshuar emri i Komisitonit për të Drejtat e Njeriut për të përfshirë pjesën për Viktimat e Dhunës Seksuale gjatë Luftës

Në shkrimin e Insajderit raportohet që në seancën e mbajtur të datës 17.06.2021 në Kuvendin e Kosovës është votuar për të ndryshuar emrin e Komisionit Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione për të shtuar pjesën për Viktimat e Dhunës Seksuale gjatë Luftës.

Për të shtuar këtë pjesë në Komisionin për të Drejtat e Njeriut Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione kanë votuar 84 deputetët kanë votuar pro, asnjë nuk ka qenë kundër dhe nuk ka pasur asnjë abstenim.

Shihni lajmin e plotë KËTU.