logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për hartimin e Projektligjit për Sanksionet e Shёnjestruara kundër Shkelësve të Huaj të të Drejtave të Njeriut

Home / Lajme  / Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për hartimin e Projektligjit për Sanksionet e Shёnjestruara kundër Shkelësve të Huaj të të Drejtave të Njeriut

Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për hartimin e Projektligjit për Sanksionet e Shёnjestruara kundër Shkelësve të Huaj të të Drejtave të Njeriut

Ministria e Drejtësisë ka mbajtur takimin e parë të grupit punues për të hartuar dhe finalizuar Projektligjin për Sanksionet e Shënjestruara kundër Shkelësve të Huaj të të Drejtave tё Njeriut është bërë e ditur në një njoftim të Ministrisë.

Zv. Sekretari i Përgjithshëm Ardian Bajraktari ka thënë se Kosova do të jetë vend ii parë në rajon që me ligj do të rregullojë sanksionet ndaj shkelësve të huaj të të drejtave të njeriut që do të hartohet në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane dhe BE për të qenë në pajtim me stardardet ndërkomëtare.

Përmes këtij projektligji do të trajtohet ndëshkimi i shkelësve të të drejtave të njeriut, të cilët në vendin e origjinës ka mundësi mos të ndëshkohen për arsye politike apo praktika korruptive thuhet në njoftim.

Shiheni lajmin e plotë në LINKUN.