logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për finalizimin e Vetingut në sistemin e drejtësisë

Home / Lajme  / Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për finalizimin e Vetingut në sistemin e drejtësisë

Është mbajtur takimi i parë i grupit punues për finalizimin e Vetingut në sistemin e drejtësisë

Për të hartuar dhe finalizuar legjislacionin për procesin e vetingut në sistemin e drejtësisë, Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu bashkë me Kryeministrin Albin Kurti dhe Zëvendësministren Nita Shala kanë marrë pjesë në takimin e parë të grupit punues.

Në publikimin në webfaqen e Ministrisë së Drejtësisë është bërë e ditur që Kryeministri Kurti ka vlerësuar rëndësinë e reformës që është duke u ndërmarrë për sistemin e drejtësisë pasi do të japë qasje në drejtësi për qytetarët dhe do të kthejë besimin e qytetarëve në drejtësi.

Ministrja Haxhiu ka thënë se reforma në sistemin e drejtësisë është e domosdoshme dhe procesi i vetingut është shumë i rendësishëm për të garantuar suksës në periudhë afatgjatë.

Lajmin e plotë e gjeni tek Ministria e Drejtësisë.