logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Është dërguar në Qeveri projektligji për Gjykatën Komerciale

Home / Lajme  / Është dërguar në Qeveri projektligji për Gjykatën Komerciale

Është dërguar në Qeveri projektligji për Gjykatën Komerciale

Është proceduar në Qeverinë e Kosovës projektligji mbi Gjykatën Komerciale nga Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu.

Ka shumë kohë që bizneset kanë kërkuar një gjykatë për gjykimin e çështjeve të tyre.

Shihni lajmin e plotë të Koha në këtë link.