Blog

Home / Blog Shqip  / Eksperienca ime si monitoruese në Gjykatë

Eksperienca ime si monitoruese në Gjykatë

Përgjatë këtyre gati katër vite studime është mundësia më e mirë dhe e vetmja që më është ofruar për monitorimin e seancave gjyqësore. Të arriturat e fituara në aspektin teorik pata mundësi të i gërshetoj edhe në aspektin praktik, ku pashë rolin dhe rëndesinë e gjyqtarit, prokurorit, të akuzuarit, dëshmitarit.  Janë me fat studentët e ardhshëm që do të kenë mundësinë dhe fatin e njejtë si timin, mos e humbin ketë mundësi.

Endrita Rrustemi

No Comments

Post a Comment