Blog

Home / Blog Shqip  / Eksperienca gjatë monitorimit të seancave gjyqësore

Eksperienca gjatë monitorimit të seancave gjyqësore

Konsideroj se ka qenë përvojë e mirë si student i fakultetit juridik, të jem pjesë e programit tuaj.

Ndihem i privilegjuar për mundësinë e ofruar dhe komunikimin tuaj të mbrekullueshëm me ne si studentë.

Gjatë monitorimit të seancave gjyqësore në Gjykatën Themelore në Prishtinë, kam pasur fatin të jem pjesë e dhjetë (10) seancave gjyqësore, me gjyqëtarë të nivelit shumë të lartë, vlerësim nga prizmi, këndi studentor.

Në lidhje me materiale, punime, libra, në fushën e jurisprudences konsideroj se, sot nuk kemi mungesë, sepse kemi mjaftueshëm, ajo e cila na mungonë është ana praktike gjatë studimeve në kuadër të fakultetit juridik të UP-së.

Andaj, e vlerësoj maksimalisht punën tuaj që e bëni çdo ditë, duke ju inkurajuar të mos ndaleni asnjëherë.

Kushtrim Tërnava

No Comments

Post a Comment