Blog

Home / Lajme  / Dekretohen 48 gjyqtarë të rinj

Dekretohen 48 gjyqtarë të rinj

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka dekretuar 48 gjyqtarë të rinj pas propozimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe pas rrjedhës së testimeve.

Gjyqtarët do të shpërndahen në 7 Gjykatat Themelore të Kosovës.

No Comments

Post a Comment