logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Avokati i Popullit flet mbi të drejtat dhe liritë themelore të njeriut

Home / Lajme  / Avokati i Popullit flet mbi të drejtat dhe liritë themelore të njeriut

Avokati i Popullit flet mbi të drejtat dhe liritë themelore të njeriut

Avokati i Popullit Naim Qelaj në emisionin “Betimi për Drejtësi” ka folur për të drejtat dhe liritë themelore të njeriut dhe për raportin e publikuar nga Institucioni i Avokatit të Popullit.

Gjatë kësaj interviste flitet për rekomandimet e Avokatit të Popullit për pagesën e energjisë eklektike në veri të Kosovës dhe a janë i ka marrë Kuvendi i Kosovës për bazë nga këto këshilla. Poashtu diskutohet sa ka reflektuar pandemia në rrezikimin e lirive dhe të drejtave të njeriut nëpër institucionet e Kosovës.

Shihni emisionin e plotë në këtë LINK.