logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

Arrestohet gjyqtari për krime të rënda S.B në Pejë

Home / Lajme  / Arrestohet gjyqtari për krime të rënda S.B në Pejë

Arrestohet gjyqtari për krime të rënda S.B në Pejë

Në një operacion të autorizuar nga Gjykata Speciale të enjtën më 19 shtator 2019 u arrestua gjyqtari për krime të rënda në Gjykatën Themelore në Pejë S.B. Këtë lajm e ka konfirmuar S.Sh per Kallxo.com, mirëpo ende nuk dihet se për  çfarë vepre penale është arrestuar gjyqtari në fjalë.

Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link