logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

94 aktakuza janë ngritur në 24 orët e fundit

Home / Lajme  / 94 aktakuza janë ngritur në 24 orët e fundit

94 aktakuza janë ngritur në 24 orët e fundit

Sipas raportit të Prokurorit të Shtetit gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur 94 aktakuza kundër 109 personave. Aktakuzat janë ngritur për vepra të ndryshme penale në qytete të ndryshme të Kosovës, ndërsa vetëm në Prishtinë janë ngritur 32 sosh.

Lexoni lajmin e plotë në linkun në vazhdim. Link