logo
RRETH PROJEKTIT
KONTAKTI

Projekti “Të Rinjët për Drejtësi “ mbështetet nga Departamenti i Shtetit Amerikan- INL dhe ka filluar të implementohet që nga nëntori i vitit 2018 nga oragnizata Nisma e Të Rinjve për të Drejtat e Njeriut – YIHR KS.

Telefoni

+383 (0) 38 748 018

E-mail

edrejtajem@yihr.org | ksoffice@yihr.org

70 aktakuza në 24 orë

Home / Lajme  / 70 aktakuza në 24 orë

70 aktakuza në 24 orë

Prokurori i Shtetit njofton se në 24 oret e fundit janë ngritur 70 aktakuza nëpër qytete të ndryshme të Kosovës. Sipas raportimit të këtij institucioni numri më i madhë i aktakuzave është ngritur në qytetin e Prishtinës dhe të Gjilanit duke pasuar me Prizrenin dhe qytetet e tjera.

Lajmin e plotë mund ta lexoni në linkun në vazhdim. Link